fredag 18. mars 2011

Noen ganger er livet som julaften.. Man kommer med et ønske til mannen i huset og etter noen få timer så er hyllene på plass og ferdig dekorert!Det ble utrolig praktisk også, her har man det meste som man trenger for å vaske tøy..
Bleier til tulla skjuler seg også i den grå kurven og noen gode ullsokker i spannet.. Godt å ha ullsokkene samlet på et sted også, de blir stadig brukt når man bor i et gammelt hus!
Masse tekstiler brettet pent sammen pynter fint opp, det er alt ifra gamle duker til putetrekk av både gammel og nyere dato..
Jeg ble veldig fornøyd, kan aldri få nok av hyller! Det understreker veldig den franske landstilen..
Ønsker dere alle en god fredagskveld!! Nå skinner solen igjen her og det sprer glede, deilig å høre det dryppe fra taket:)

6 kommentarer:

 1. Hei :)
  Fant deg tilfeldigvis og legger meg til som følger.
  Gleder meg til å følge deg videre. :)
  Fine hyller du har fått opp her.
  Ha en fin fredag. :)

  SvarSlett
 2. Flinke J.E. ;) Vil gjøre konen fornøyd ;) Kjempefint!! Hyller ala det har jeg sett for meg på vaskerommet også, nå som vi skal i gang å pusse opp badet og vaskerommet :)
  Ganske lik smak, du og jeg ;) Hehe!

  Ønsker deg og din vakre familie en nydelig helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg drømmer meg bort i det idylliske småbruket dere har funnet dere:) Ser virkelig løsninger og ideer overalt:) Dere har fått der utrolig koselig og fint og¨så:) Ser at vi liker den samme stilen:) Så deilig med skogen, jorder og bryggerhus rundt huset deres:) Bor selv på et bittelite, gammelt småbruk, men det ligger nå ganske midt i et boligstrøk.. Koser oss med høner på tunet:) Har dere også høner?

  Legger oss til som følgere av deg:)
  Ønsker deg en super uke:)

  ps. bli med og vinn søte premier fra Green Gate og Bloomingville i vår give away om du vil:)

  Klemmer fra myrullpiken<3

  SvarSlett
 4. Nydelige hyller!! Og koselig pynt! Flott blogg du har, tusen takk for koselig hilsen fra deg! Ønsker deg en fin uke! KLEM

  SvarSlett
 5. Så flotte hyller:)

  Ha en fin dag:)
  W

  SvarSlett
 6. Du har det nydeleg,ligg award inne hos meg til deg:)

  SvarSlett